top of page
slider_uppg_kampanj.jpg

Glasögonabonnemang - fast bra!

Abonnemang är perfekt för dig som vill handla glasögon till en fast månadskostnad och inte tumma på kvalitet eller din ögonhälsa.

Det finns flera upplägg för hur abonnemang kan se ut idag, med varierande frihet för dig som kund. Vi har tittat länge på hur vi kan göra ett abonnemang som är smidigt och bra och samtidigt schyst för dig som kund utan trassel den dagen du vill avsluta abonnemanget.

Vårt glasögonabonnemang heter Brilliantkund och är enkelt, smidigt och utan krångliga villkor.

Brilliantkund - så funkar det

Vårt glasögonabonnemang kallas Brilliantkund. Med det kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – till en fast månadskostnad, t.ex 495kr/mån.


Oavsett hur många köp du gör på kontot så är månadskostnaden alltid den samma. Inga överraskningar eller långa bindningstider. Vill du betala mer en månad går det givetvis också.

Brilliantkund administreras av ResursBank och du får där ett köputrymme upp till 30 000kr, helt räntefritt. Den enda avgift du betalar är 25kr administrativ avgift per månad.
 

  • Fast månadskostnad utan överraskningar

  • Inga räntor eller uppläggningsavgifter

  • Ingen leasing, du äger dina glasögon

slider_solkampanj2020.jpg

Exempel

Handlar du glasögon för 9000kr med Brilliantkund betalar du 0kr över disk i butiken. Månaden efter dras 495kr på autogiro, varav 25kr är administrativ avgift till ResursBank. 

Efter ca 1.5 år är glasögonen betalda och du har då betalt 9450kr totalt, varav 450kr i avgift.

Nyfiken på Brilliantkund?

Nattlinser (ortho-k)

Vissa jobb kräver glasögon som tål tuffa tag, så att dina och dina medarbetares ögon inte råkar illa ut. Dessa skyddsglasögon måste uppfylla de krav på hållfasthet och tillverkning som defineras i EU direktiv 89/686/EEC. De skyddsglasögon vi tillhandahåller tillverkas av Uvex, och uppfyller dessa högt ställda krav.

Förr såg alla skyddsglasögon likadana ut. I takt med att glasögon i sig blivit en modeaccessoar och glasmaterialen utvecklats så finns det idag mycket att välja på även när det kommer skyddsglasögon. Allt från traditionella metallbågar till sportiga välvda plastbågar och även bågar utan ram runt glasen. 

Skyddsglas går att slipa med såväl enkelslipad, som progressiv och bifokal styrka. 

Välkommen in till butiken eller ring och prata med oss så berättar vi mer och hjälper dig komma igång!

brilliantkund_v3.webp

Glasögon
abonnemang

bottom of page