Gamla anor. Nytt tänk.

Optiker Jahnke grundades 1929 och är Jönköpings äldsta optikerbutik. I över 80 år har Jahnke stått för kompetens, valfrihet och omtanke. Här hittar du allt från enklare alternativ - till det allra bästa. Och alltid med proffsig hjälp och ett ödmjukt bemötande.

 

Vi vidareutbildar oss årligen för att alltid vara uppdaterade med den senaste kunskapen, vi vet att det är det som håller i längden. Som stolta yrkesutövare har vi även egen verkstad där vi slipar glas och utför reperationer. 

Eftersom Jahnke är en fristående butik är vi inte låsta till någon enstaka leverantör. Vi kan välja precis de glas och linser som passar dina ögon bäst, utan att något huvudkontor lägger sig i.

​Vi vill vara ett alternativ till de stora kedjorna. En lite personligare optiker som kan mer, tar sig tid och har ett intressantare utbud!

 

Välkommen till en optiker som kan lite mer.

Optiker Jahnke från A-Ö

Avatar 111
Elin

Elin är vår båginköpare och dekoratör. Hon hjälper dig hitta rätt i bågdjungeln och ser till att det är snyggt och fint i skyltfönstren.

Avatar 104
Emma

Emma är ett energiknippe och en sann multi-tasker. Hon hjälper dig med bågar och glas och ser till att du lär dig hur du hanterar dina linser.

Avatar 108
Simon

Simon är leg. optiker med examen i synergomi. Han är även extrautbildad inom bl.a. torra ögon, nattlinser och synträning. 

avatar 109
Karin

Karin är leg. optiker med examen i synergonomi. Hon är även extrautbildad inom nattlinser och torra ögon.

Avatar 102
Madeleine

Madeleine är leg. optiker med examen i synergonomi. Hon är även extrautbildad inom synsvaghet, synträning och nattlinser.

avatar 98
Mats

Mats är leg. optiker med brett register. Han har jobbat både i butik, ögonlaser-klinik och på ögonmottagning för starroperationer.

avatar 98
Robert

Robert är verkstadsoptiker och är chef över vår egen verkstad där han slipar glas och reparerar bågar som gått sönder. 

Optiker Jahnke

Hoppets Torg,

Östra storgatan 6

55321 Jönköping

 

Tel: 036-710643

info@jahnke.se

Tack! Meddelande skickat.

Jahnke är en nytänkande optiker i Jönköping som gör en noggrann synundersökning och kan både glasögon och linser

Vår kontakt med dig

Optiker Jahnke går under Socialstyrelsen och följer deras direktiv gällande patientskydd, både i undersökningsrummet och i butiken. Det har vi alltid gjort, även innan GDPR trädde i kraft. Alla våra optiker har tystnadsplikt och dina uppgifter du lämnar till oss kommer aldrig användas i något annat syfte än hjälpa dig och vårda dina ögon på bästa sätt. 

Som profesionella yrkesutövare använder vi bara din mail och ditt telefonnummer för kommunikation gällande dina ögon, beställningar eller i påminnelsesyfte, aldrig för reklam.