Gamla anor. Nytt tänk.

Optiker Jahnke är en fristående optiker mitt i Jönköping city. I de gamla banklokalerna har det gjorts synundersökningar och tillpassats glasögon till Jönköpingsborna sedan 1929. Efter snart 100 år i branschen har butiken blivit lite av en institution för ögonhälsa, kontaktlinser och glasögonmode. 

Detta är optikbutiken för dig som vill ha en noggrann synundersökning av Jönköpings mest pålästa optiker eller bara vill ta en espresso och inspireras av de senaste glasögontrenderna från både stora modehus och små oberoende glasögontillverkare.

I verkstaden, en trappa ned, slipas glasögonglas på plats och det utförs även reperationer och justeringar av glasögon. 

Optikerna på Jahnke är ivriga att lära sig mer och är utbildade inom bland annat speciallinser såsom nattlinser/ortho-k, tåranalyser och E-eye-behandlingar.

Optiker Jahnke är medlemmar i Klarsynt, en grupp av ca 100 st fristående optiska butiker som samarbetar för främjad ögonhälsa, utbildningar och smarta tjänster.

Vi är Optiker Jahnke

_V0I9825-Bearbeitet.jpg
Elin

Elin är vår båginköpare och dekoratör. Hon hjälper dig hitta rätt i bågdjungeln och ser till att det är snyggt och fint i skyltfönstren.

_V0I9815-Bearbeitet.jpg
Emma

Emma är ett energiknippe och en sann multi-tasker. Hon hjälper dig med bågar och glas och ser till att du lär dig hur du hanterar dina linser.

_V0I9856-Bearbeitet.jpg
Simon

Simon är leg. optiker med examen i synergomi. Han är även extrautbildad inom bl.a. torra ögon, nattlinser och synträning. 

_V0I9785-Bearbeitet.jpg
Karin

Karin är leg. optiker med examen i synergonomi. Hon är även extrautbildad inom nattlinser och behandlingar för torra ögon.

_V0I9845-Bearbeitet.jpg
Madeleine

Madeleine är leg. optiker med examen i synergonomi. Hon är även extrautbildad inom synsvaghet, synträning och nattlinser.

vI08yCBg.jpeg
Mats

Mats är leg. optiker med brett register. Han har jobbat både i butik, ögonlaser-klinik och på ögonmottagning för starroperationer.

_V0I9791-Bearbeitet.jpg
Stina

Stina är utbildad optometritekniker och har både koll på de senaste glasögontrenderna och vilka glas som passar ditt synfel bäst. 

_V0I9860-Bearbeitet.jpg
Robert

Robert är verkstadsoptiker och är chef över vår egen verkstad där han slipar glas och reparerar trasiga glasögon.

_V0I9834-Bearbeitet.jpg
Stina

Stina är utbildad optometrist förstärker vårt team på onsdagar med sina fördjupade kunskaper inom allt från skelningar till hornhinneförändringar. 

Optiker Jahnke

Hoppets Torg,

Östra storgatan 6

55321 Jönköping

 

Tel: 036-710643

info@jahnke.se

Tack! Meddelande skickat.

Jahnke är en nytänkande optiker i Jönköping som gör en noggrann synundersökning och kan både glasögon och linser

Vår kontakt med dig

Optiker Jahnke går under Socialstyrelsen och följer deras direktiv gällande patientskydd, både i undersökningsrummet och i butiken. Det har vi alltid gjort, även innan GDPR trädde i kraft. Alla våra optiker har tystnadsplikt och dina uppgifter du lämnar till oss kommer aldrig användas i något annat syfte än hjälpa dig och vårda dina ögon på bästa sätt. 

Som profesionella yrkesutövare använder vi bara din mail och ditt telefonnummer för kommunikation gällande dina ögon, beställningar eller i påminnelsesyfte, aldrig för reklam.