slider_bigvision2_2021.jpg

B.I.G. Vision + DNEye

Skarpare syn än någonsin

B.I.G. Vision är en biometrisk optimering som går att göra på den senaste generationen glas. Genom att göra en 3D-mätning av dina ögon i en DNEye-scanner kan vi skräddarsy glasen på en nivå som tidigare inte varit möjlig. 

Tekniken går att tillämpa både på enkelslipade och progressiva glas. Den kommer från tyska Rodenstock som är pionjärer på området. Vi är stolta att vara en av de optiker i landet (den enda i Jönköping) som kan erbjuda den här tekniken!

DNEye hittar du bara hos Optiker Jahnke i Jönköping

Bara hos

Jahnke!

DNEye

Är vägskyltarna är svåra att tyda när du kör bil på kvällen? DNEye-scannern tar fram ditt ögas "fingeravtryck", skräddarsytt bara för dig. Den mäter din synförmåga i både ljusa och mörka förhållanden och kan hitta även de allra minsta synfelen. Detta gör det möjligt att utnyttja 100% av din synförmåga.

  • Skarpare kontrast

  • Bättre mörkerseende

  • Klarare färgåtergivning

Hur funkar det?

Med DNEye-tekniken scannar vi dina ögon och mäter upp så kallade aberrationer under olika ljusförhållanden. Aberrationer är synfel så små att de inte går att mäta manuellt. 

Resultatet från scanningens 1500 mätpunkter slås samman med optikerns värden. Resultatet är den skarpaste bild din näthinna klarar av att producera. 

Skarpare kontrast och bättre mörkerseende med DNEye från Optiker Jahnke i Jönköping

Upplev skillnaden

Det finns bara fördelar med B.I.G. Vision-konceptet. Bilden blir skarpare både i ljus och mörker. Studier visar att aberrationerna sammantaget utgör ca 10% av det totala synfelet i ett genomsnittsöga.

Det går att lägga till DNEye-optimering på både enkelslipade och progressiva glas.

Välkommen in så berättar vi mer och gör en individuell 3D-scanning av dina ögon.