top of page

Sekretesspolicy

I enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) har vi en sekretesspolicy som berättar vilken information vi hanterar hos våra besökare på webbplatsen jahnke.se. Då vår verksamhet går under socialstyrelsen är vi vana vid att vidta starkt skydd kring dina personuppgifter och har gjort så långt innan GDPR trädde i kraft.

Denna sekretesspolicy gäller personuppgifter som samlas på denna webbplats. I butik tillämpas journaldatalagen.
 

När du lägger en order i vår webbshop samlar vi den nödvändiga information du förser oss med för att kunna skicka och leverera din beställning. 
Information som samlas in i detta sammanhang är ditt namn, adress och fakturaadress. Telefonnummer och mail-adress samlas också in för att kunna kontakta dig angående beställningen och när den är klar att skickas och hämtas.

Vårt nyhetsbrev har inget utgivningsintervall utan kommer när vi har något intressant att berätta, vill tipsa om ett event eller ett bra erbjudande. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev eller när du kontaktar oss via formulär på hemsidan sparar vi din mail-adress. Denna information sparas tills vidare och du kan när som helst avsäga dig utskicken genom länken i mailet eller genom att maila oss på info@jahnke.se.

Om du har frågor eller vill att din information raderas är du välkommen att maila till oss på info@jahnke.se så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Bästa hälsningar
Optiker Jahnke
 

bottom of page